De-a lungul anilor am realizat peste 50 de proiecte de case, atât în București, în împrejurimi, cât și în restul țării.

Răsfoind paginile care prezintă diferite proiecte de case, veți găsi și fotografii, atunci când curțile nu mai erau pline de schele, materiale de construcții sau grămezi de moloz care-și așteptau evacuarea. Totuși, cele mai multe imagini sunt generate pe calculator. Am încercat să vă arătăm atât imagini finale, cât și imagini realizate pe calculator, pentru a vedea că acestea seamănă unele cu celelalte.

Ne-am făcut un punct de onoare în a ne îndruma clienții pe drumul sinuos al obținerii unei autorizații de construire, al selecției constructorului și al supravegherii lucrărilor. Dar mai important este că ceea ce discutăm împreună în birou, proiectele pe care le realizăm, reușesc să fie puse în operă fără probleme ieșite din comun.

Proiecte de case realizate până în prezent

Colaborarea dintre client și arhitect este cel mai important factor pentru finalizarea în bune condiții, nu doar a proiectării de arhitectură, rezistență și instalații pentru fiecare casă în parte, dar și pentru derularea lucrărilor de construcții. Tot în perioada preliminară se pun și bazele bugetului necesar pentru a construi o casă.

Suntem conștienți că bugetul este esențial pentru succesul investiției. Fiecare casă proiectată și construită este, în primul rând, o investiție. Ele nu pot deveni un cămin plăcut și prietenos cu bugetul depășit, cu lucrări neterminate, sau realizate prost.